Vzdrževanje računalnikov in računalniške opreme po podjetjih

Naša glavna dejavnost je celovitna računalniška podpora za podjetja. Od priskrbe računalnikov in drugih računalniških naprav, do vzdrževanja le teh na sedežu podjetji. Vzdrževanje omrežij, strežnikov… Sprotna pomoč zaposlenim… Odstranjevanje virusov, ad-aware…

Vzdrževanje računalnikov in računalniške opreme po domovih

Sem spada predvsem reinštaliranje računalniških sistemov, čiščenje virusov, priklop in programiranje routerjev, priklop printerjev in drugih perifernih naprav…

Postavljanje in vzdrževanje računalniških omrežij

V podjetju R.S.COM imamo bogate izkušnje z postavljanjem računalniških omrežij tako za podjetja kot domače uporabnike. Smo podizvajalci za več slovenskih ponudnikov internetnih storitev. Za njih polagamo mrežne, telefonske in televizijske kable v objekte in jih potem tudi vzdržujemo.

Postavljanje in vzdrževanje videonadzora.

Ena od naših dejavnosti je tudi vzpostavitev videonadzora v objekte. Sem štejemo nabavo in montažo videonadzornih naprav. Preizkusno delovanje in predajo.

Servisiranje računalnikov in računalniških naprav

Sem spada popravilo samih računalnikov in perifernih naprav. Menjave matičnih plošč, napajlnik, test RAMa, diskov…

Posredništvo pri prodaji računalniške opreme

Za vas lahko nabavimo in sestavimo računalnike in periferne naprave.

Postavitev strežniških sistemov

Postavitev in vzdrževanje strežnikov po podjetjih. Instalacije serverskih sistemov Windows in Linux ter njihovo vzdrževanje.

Izdelava internetnih strani

Podjetje R.S.COM ima dolgoletne izkušnje v postavitvi internetnih strani. Za vas uredimo vse od registracije domene, najema prostora, do same izdelave internente strani. Poskrbimo tudi za kasnejše popravke in vzdrževanje le teh.

Programiranje

Trenutno je v izdelavi nova verzija progama za vodenje trgovine in servisa. Vsebovala bo tudi vmesnik za proizvodno dejavnost.

Urejanje diplomskih, magistrskih in doktorskih del, prevodov,…

Hitro in kvalitetno vam uredimo vaša zaključna dela (po pravilih, ki veljajo za določene fakultete) in prevode. Priskrbimo lahko tudi lektorja in prevajalca.

Reševanje podatkov iz magnetnih medijev

V podjetju imamo kar bogate izkusnje z reševanjem izgubljenih podatkov iz magnetnih medijev.

Inštruiranje: Windows, Word, Excel, PowerPoint…

Naši predavatelji vas lahko naučijo uporabe različnih računalniških sistemov in programov. Predvsem popularne so inštrukcije programskega paketa Ms Office in sicer Word-a, Excel-a in PowerPoint-a.

Nočni backup

Poskrbimo za prenos podatkov iz vasega podjetja na naš strežnik, kjer se podatki nato hranijo določen čas, kar zagotavlja dodatno varnost vašemu poslovanju, v primeru okvare vašega računalnika.